Dienstmededeling

Er hebben meerdere mensen geklaagd over het feit dat ze na het schrijven van een commentaar worden doorgestuurd naar fbi.gov. Dat is de schuld van de Three-strikes anti commentaar spam plugin in WordPress. Ik heb de plugin inmiddels uitgezet, want als onschuldige lezers worden gemarkeerd als zijnde spammers – dat kan natuurlijk niet !

Als ik door de verhuis-vakantie stress heen ben converteer ik de hele boel naar WordPress 1.5.

5 thoughts to “Dienstmededeling”

 1. das een hele goeie
  daar zit al wat antie gedoe in
  zo goed
  dat ik er stevig wordt uit geknikkerd
  hier en daar.
  1.5 kan zonder spaminator Ingrid :)

 2. Ik vind die spaminator ook iets te vel reageren, zeker in combinatie met clickable smileys. 3 smileys is al genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *