Finding Neverland (5/5)

Sorry, er komen een aantal filmstukjes aan, meest voor mijn eigen statistieken. Dus zap maar even verder als dat u niets interesseert.

Find Neverland ?
Ja Finding Neverland, Neverland is een fantasiewereld, een wereld waar iedereen naartoe kan, als je er maar in gelooft. Johnny Depp speelt James Barrie, schrijver van het beroemde Peter Pan verhaal. En Johnny Depp is ook in deze film fantastisch. De film stijl deed me trouwens denken aan Big Fish, een kompliment.

Een kinderachtige film dus ?
Nee helemaal niet, een aangrijpende film zelfs met verschillende kleenex momenten. Er gaat zelfs iemand in dood (alweer een paralel naar Big Fish). De film gaat over het kunnen hanteren van erge dingen in het leven door middel van fantasie en humor.

Zien of niet ?
Zien ! Absoluut zien. De volle 5 sterren.

2 thoughts to “Finding Neverland (5/5)”

  1. ik heb de film gezien en vondt hem prachtig waarschijnlijk omdat ik een beetje heel erg gek ben van peter pan en jonny depp mn lievelingsacteur is en die 2 dingen in de zelvde film is gewoon perfect voor mij maar toch was ij op zich heel mooi. kvint niet dat hij “wel aardig” was maar gewoon perfect ik kan niet uitleggn wat er zo mooi aan was want elk stuk was gewoon prachtig !!! 5 sterren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *