Hallooooo

In de grote Cinemaxx bioscoop kontroleren ze de kaartjes tegenwoordig al bij de ingang. Je kunt dus in principe alle zalen in met je kaartje, want er is niemand die dat meer kontroleert (daar ga ik nog een keer misbruik van maken). Normaalgesproken is dat echter geen probleem, bij elk van de 10 zalen staat duidelijk aangegeven welke film er in de desbetreffende zaal draait. Vergelijk dat met wat er op je kaartje en voila, een kind kan de was doen.

Een kind wel, en een oudere jongere waarschijnlijk ook nog wel. Maar de senioren hebben er wat meer moeite mee. Vandaag kwam er namelijk midden in de film een groep 60+’ers de zaal binnen. De zaal was donker, en de film was aan de gang, en je zou verwachten dat ze snel door zouden hebben dat ze verkeerd zaten. Maar dat hadden ze niet. Ze probeerden in het donker hun plaatsen te vinden, nog steeds niet doorhebbend dat ze in een totaal verkeerde zaal zaten. Ze strompelden naar hun plekken, en vonden het raar dat daar al mensen zaten. Zo hebben ze zeker een kwartier rondgebanjerd, terwijl wij probeerden onze aandacht bij de film te houden. Dat viel niet mee kan ik u vertellen. Waarschijnlijk kreeg een van de groep het geniale idee dat ze wel eens in de verkeerde zaal zouden kunnen zitten, en als er een schaap over de dam is …

“Ouder worden” betekent toch niet per definitie “dommer worden” wel ?

6 thoughts to “Hallooooo”

  1. Als je er vanuit gaat, dat het leven achtereenvolgende leermomenten oplevert, betekent ouder worden in feite steeds slimmer worden…..

  2. Ja, films als Lord of The Rings zijn hier duurder. The Aviator was volgens mij ook een lange film.
    Normale film : 70 kr.
    Lange film : 90 kr. (schofterig duur)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *