Shorties

 • Ik vind het irritant dat Audioscrobbler mijn Top Artists en Top Tracks lijst niet meer updeet. Nu weet ik zelf heus wel wie er bovenaan staan in Top Artists, maar Top Tracks is een ander verhaal.
 • 2 Billy’s zijn verkocht. Mijn geliefde lilla kastje is inmiddels door het grof vuil opgehaald. Met pijn in mijn hart, maar het kon echt niet meer, lilla. De “reeds gepakte verhuisdozen” teller staat op dit moment op 7 (nog 23 te gaan).
 • Ik zag The Merchant of Venice dit weekend, en (huhum) Hitch (ik had de behoefte aan nul inhoud en 100% vermaak). Hierover misschien later nog meer.
 • Nieuws van de dag is dat de jaarlijkse Grøn Koncert karavaan dit jaar o.a. én TV-2 én Tim Christensen op het programma heeft staan. Dat het maar snel zomer mag worden.
 • Danny Blind de nieuwe trainer van Ajax ? … (zelfs hier in het nieuws)
 • Over 6 dagen zit ik in Marokko.

5 thoughts to “Shorties”

 1. mbt audioscrobbler: die van mij gaat tot 8 maart, die van mijn broer tot 3 maart en die van jou maar tot 16 februari, inderdaad erg vaag.

  Fijne vakantie!

 2. Audioscrobbler zei er zelf gisteren het volgende over. Maar hebben we dat al niet vaker van ze gehoord?

  Current Slowness
  The new hardware didn’t help as much as we’d hoped (it gave us about 20% more capacity), and now both the submissions and top list queues are very long.

  We have the next batch of hardware (yet another new db server, more RAM, and more disks) here, and it will be installed on Saturday – this will entail some downtime while we move the data about.

 3. wat ik jammer blijf vinden is dat je van zelfbenoemde buren geen overeenkomstpercentage ziet. ik zou wel eens willen weten wat ons percentage is. zou je heel veel lager zitten dan die 54% die mijn dichtstbijzijndste buur heeft? jij hebt ene ?li op 61%. (hoewel, met Bj?r, stelpur, dau?aspil og anna? ?fengi als ondertitel van zijn blog, weet ik niet of dat nou wel zo’n eer is.)

  veel plezier op je vakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *