Warming Up

Het teveel gestortte geld kon de bank niet meer terughalen, maar ik heb inmiddels met de ontvanger gesproken en als het goed is staat het teveel betaalde morgen weer op mijn rekening. De aanbetaling van mijn nieuwe appartement is gedaan, de aanbetaling voor mijn oude appartment is alt het goed is ontvangen, en mijn Grønland reis is inmiddels ook betaalt. Mijn (al te zware) tas staat hier naast me, nog een paar uurtjes de schijn ophouden hier op kantoor en dan om 16.00 met de trein naar København.

En om alvast helemaal in de stemming te komen, tonen we vanaf vandaag (en de komende 2 weken) het weer in Marrakech, Marokko.

(Het is echt een leuke plugin hoor die weather plugin. )

One thought to “Warming Up”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *