Marrakech

Ze hebben hier Azerty toetsenborden, dus het typen is hier een uitdaging en dat levert een hoop spelfouten op!
Het is hier 25 graden in Marrakech, en dat is lekker na de deense winter. Tot nu toe hebben we alleen de Souk – markt gezien, en dat viel wat tegen. Het lijkt erg op een bazaar in Turkije. Verder zijn de verkopers vrij aggresief, en blanke touristen hun favoriete slachtoffers. Het is dus niet echt relaxed rondlopen, en het hoogseizoen moet nog beginnen hier. s Zomerzs schijnt het hier nog 100 keer erger te zijn met de drukte, dus ik blij dat ik er nu ben.

Het hoogtepunt tot nu toe was de Venezia ijswinkel hier in de straat, maar Marrakech laat zich hopelijk nog van haar meer interessante kant zien.

5 thoughts to “Marrakech”

  1. Even lekker er tussen uit… ik ben jaloers … Is dit weblog overigens je eigen design of is er een website waar je hem beheerd en hebt aangemaakt? Ik ben zelf bezig met blogger maar bevalt nog niet geheel

  2. Ahaa, even goed lezen en je vindt de magic key… wordpress… heb het ook geinstalleerd en ziet er goed uit. Zit alleen nog een beetje te klooien met de pluins… tips waar ik een language pack nederlands kan vinden?

  3. Marrakech.. Ik vond er niet zoveel te doen, eigenlijk. Maar dat hoeft ook niet Marrakech. Beetje rondstruinen en sfeer proeven, dat was al heel wat. Ga je de stad nog in met een gids toevallig? Dan zie je vast ook de textielverffabriek, die is best mooi om te zien. Vond ik destijds.

  4. Marrakech is zeker mijn favorite vakantie bestemming ! ik vertrek voor de derde keer in augustus we hebben er nog niet alles gezien en beleefd! Een goede raad voor je ooit naar Marrakech op vakantie gaat is het aan te raden er eerst over te lezen om de cultuur te leren kennen en de omgang met de bevolking zal veel vlotter verlopen ze hebben een andere manier van omgaan en denken ! en dan zal het zeker de moete waard zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *