Taoudant

De internet cafes zijn hier toch wat schaars. Maar na Marrakech hebben we inmiddels diverse Kasbahs bezocht, en het hoogtepunt voor mij was tot nu toe de tocht door de zandbergen met een kameel. Kamelen zijn geweldige beesten. Dat wist ik al na The Weeping Camel, maar dat is nu nog een keer bewezen, ze zijn zo lief. Het is hier inmiddels erg warm geworden, zon 30 graden overdag, en zonnig. We zijn inmiddels aan de terugweg begonnen, nog een paar dagan strand aan het eind van de week en dan zit het erop.

Vandaag reden we langs een net verongelukte touristenbus – 7 doden – en wij waren blij met onze zeer goede – en ook erg leuke … – chauffeur. Met ons is dus alles goed. Groeten uit Marokko …

One thought to “Taoudant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *