Essaioura

Of zo iets. Aan het strand op de op een na laatste stop. Het strand is hier prachtig maar het atlantische water is te koud voor een duik. Het is hier ietwat touristisch en eigenlijk is 2 overnachtingen wat teveel hier. Ik heb mijn 2e Dan Brown inmiddels uit (Angels and Demons), en vond hem stukken beter dan de Da Vinci Code. En erg aktueel ook nog lees ik net in de krant (wat betreft de zieke paus).

Ik heb het uitlezen zo lang mogelijk proberen te rekken want ik had maar 1 boek mee. Maar de redding was nabij, in vele hotels staan boekenkasten met boeken die mensen achtergelaten hebben, en daar heb ik er een uit geleend. Handig ! Het is weliswaar een noorse thriller, maar dat moet lukken.

Ik geloof dat ik wel klaar ben om naar huis te gaan nu, nog 2 dagen acclimatiseren in Nederland en dan de verhuizing …

One thought to “Essaioura”

  1. Jep, angels en demons is inderdaad erg goed ! In ‘t Nederlands “het Bernini mysterie… Inderdaad erg actueel, we mogen binekort vast een conclaaf tegemoet zien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *