Tussen de dozen

Ik zou nog een cd maken voor iemand maar mijn cd brander was al ingepakt. Het kostte tijd om uit te zoeken in welke doos, en ik besefte dat ik nog steeds teveel zooi had. Er moet nog een opruimronde komen ben ik bang.

Een ander nadeel van verhuizen is dat je soms dingen weg moet doen waar je aan gehecht bent. Ik ben gehecht aan mijn eettafel. Hij is niet bijzonder, het is gewoon een beuken tafel die ik enkele jaren geleden al eens een facelift gaf door er een paar nieuwe IKEA poten onder te schroeven. In mijn nieuwe appartement is ie te groot, en dus staat ie nu te koop. Geen idee waarom ik aan meubels hecht, maar ik heb moeite om hem weg te doen. Er hebben zich al wat geinteresseerden gemeld. Als ze maar wel goed voor hem zorgen dan.

Verder vind ik het Hotel van Moby helemaal niet slecht. En de Marokko foto’s die komen nog, maar verwacht daar niet al teveel van, ik was zelf maar matig tevreden.

Wat een flut stukjes de laatste tijd.

2 thoughts to “Tussen de dozen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *