Marokko foto’s

Tussen de verhuisdozen vond ik tijd om mijn Marokko foto’s uit te zoeken. Waarschuwing : ik heb een zwak voor kamelen, zand en de combinatie van rotsen en opspattend zeewater (denk aan Bornholm). Had ik al gezegd dat ik ook een zwak voor meeuwen heb ?

Zelf vind ik Jonathan Livingstone de absolute winner.

Ze staan hier:
Marocco 2005

En wist u dat Denemarken eigenlijk net zulke mooie wandelende zandheuvels heeft ? Alleen is het zand wat minder rood. Een aanrader mocht je in de buurt van Skagen zijn.

3 thoughts to “Marokko foto’s”

  1. Wat een indrukwekkend zandduinen daar in de woestijn! In Egypte heb ik die helaas te weinig gezien… Die foto van de maan vind ik ook erg mooi.

  2. Ik moet ook toegeven dat de woestijn ook wel het absolute hoogtepunt van de verder wat saaie reis was. Ik werd wel redelijk snotterig van het stof daar trouwens. Maar (zonder nu erg verwend te klinken) ik zou je eerder Turkije aanraden dan Marokko, Turkije heeft zoveel meer te bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *