Ik verhuis

Ik trek nu de stekker er op het oude adres vast uit. Het modem moet ook ingepakt, en geretourneerd naar de eigenaars. In het nieuwe appartement hebben we nl. gezamelijk draadloos internet, geen idee hoe dat allemaal werkt, dus misschien duurt het even voor dat allemaal weer werkt op mijn pc. Ik moet er in ieder geval even een nieuwe netwerkkaart voor kopen.

Nu ga ik een auto ophalen om wat meuk naar de gemeentewerf te brengen. Dan slaap ik nog een nachtje op het oude adres, en zit ik morgen rond deze tijd waarschijnlijk tussen de dozen op het nieuwe, in L?ss?esgade, 8000 ?rhus C zoals het hoort.

U moet zich maar even zelf vermaken.

5 thoughts to “Ik verhuis”

  1. Zoals de bende van Baffelo Bill (gronings) al eens bezong… “het is een mooi jaar voor de dozen”

  2. Oh dat draadloos is te gek, hebben we hier ook met een paar buren gedaan. Voor 10 euro in de maand onbeperkt internet.

  3. Succes met verhuizen!

    Ben benieuwd naar je draadloze ervaring en of dat voldoende snelheid biedt voor jou als Cyber-coureur. Mijn bedrade verbinding is toch aanzienlijk sneller dan mijn draadloze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *