Ajax Clean Water System

Ik heb me weer kostelijk geamuseerd gisteravond, en weer met een schoonmaakprodukt. Nee krijg nu niet de verkeerde indruk, ik heb niet schoongemaakt gisteravond. Ik heb wel tv gekeken, en wel naar het consumentenprogramma Kontant.

Ook hier waren ze wat sceptisch over de nieuwe Ajax Clean Water System:

Ergert u zich ook aan vies water in uw emmer?
Dat probleem is nu verholpen!

Colgate-Palmolive, met het merk Ajax marktleider binnen de schoonmaakmiddelen, presenteert haar baanbrekende innovatie; het revolutionaire Ajax Clean Water System.

Het systeem werkt als een magneet; vuildeeltjes worden door het Clean Water System aangetrokken en bezinken snel: naar de bodem van de schoonmaakoplossing.
Dankzij het Clean Water systeem, dat zorgt dat stof en andere vuildeeltjes niet opnieuw op de reeds gereinigde oppervlakken komen, heeft u een schoner sop in uw emmer, met de vertrouwde Ajax effectiviteit.

Het voordeel is spectaculair, schoner water voor een huis met nog meer glans.

Kontant pakte 2 emmers, vulde ze beide met vuil water en mikte Ajax Clean Water System in de ene. Na een uur zagen de emmers er nog precies hetzelfde uit, namelijk goor en na 24 uur was er nog steeds geen clean water en geen verschil te bespeuren. En dan het deense Colgate kantoor dat plotseling niet meer wilde meewerken in het programma. Heerlijk avondje vermaak.

One thought to “Ajax Clean Water System”

  1. Haha, bij de titel moest ik meteen denken aan Ken Clean-Air System, Monty Python aflevering 18. Is erg leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *