Spijbelen

Morgen en vrijdag is het dan weer zo ver, de jaarlijkse bedrijfsvergadering waar we het weer gaan hebben over doelstellingen, wat kunnen we verbeteren, de ekonomische situatie en ga zo maar door. Ook maken we dan weer lijsten met goede ideen, gewenste veranderingen en verbeteringen. Die lijsten worden vervolgens weggedonderd, er wordt niet meer over gesproken, en over precies een jaar begint het weer van voren af aan. Het hele bedrijf 2 dagen in een hotel op de hei (Kors?r), en saai dat dat is, ik overweeg te spijbelen. Wil er iemand een briefje schrijven ?

2 thoughts to “Spijbelen”

  1. Als je 18+ bent mag je toch je eigen briefjes schrijven? Maar ben je toch geweest?

  2. Och, te laat. Had graag briefje voor je geschreven. Volgende keer zal ik sneller zijn ;-) Overleefd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *