Bedankt voor het stemmen !

Bij deze wil u ik allemaal bedanken voor het stemmen op Jakob Sveistrup, de deense deelnemer aan de semi finale voor het songfestival.

Wij Denemarken bewoners mochten namelijk niet zelf stemmen op Jakob, dus dankzij uw stemmen is Jakob nu door en kunt u zaterdag nogmaals van zijn leuke liedje genieten en meezingen.

Vind u Jakob ook zo leuk ? Dan kun u hier zijn optreden van de semifinales (opnieuw) bekijken. Zaterdag weer op hem stemmen he ! Ik vind dat hij wel mag winnen dit jaar.

En onze excuses voor het niet doorgaan van Nederland. 5 miljoen deense stemmen waren helaas niet genoeg.

(En nu denkt u : ze is nu wel erg deens aan het worden. Het wordt nog veel erger – daarover hopelijk over een paar weken meer.)

5 thoughts to “Bedankt voor het stemmen !”

  1. Skippen deze larie. Ik dacht trouwens dat Denemarken dit inzicht ook een aantal jaren heeft gehad. dus toch teruggekeerd op haar schreden? Jammer…..

  2. Je hebt helemaal gelijk, ik ben ook voor Jakob, fris liedje, Nederland was slaap verwekkend vond ik, succes zaterdag!!

  3. Denemarken heeft net als Nederland altijd meegedaan, die jaren dat ze mee mochten doen tenminste. Na de overwinning in 2001(2?) is de songfestivalkoorts hier weer helemaal opgelaaid. Ik moet zeggen ik vind het zelf ook niet onaardig om te kijken, vooral de puntentelling. Het voelt als een voetbalwedstrijd, helemaal als je wint.

  4. “Het wordt nog veel erger – daarover hopelijk over een paar weken meer.”
    Wat doe je ons nu weer aan, naturalisatie? Klifhangers! Help!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *