De ontmoeting

Hij moest eerst even met die ander praten afgelopen zondag, en daarna zou ik zo gauw mogelijk iets horen. Hij had mijn telefoonnummer en mail adres.

Ik gokte op mail, en vanaf zondag middag begon ik mijn mail heel regelmatig te tjekken. En was een beete zenuwachtig. Hoe laat zou het gesprek zondag afgelopen zijn, en wanneer zou ik iets horen. Zondagmiddag werd zondagavond en ook zondagavond hoorde ik niets. Geduld is een schone zaak.

Maandag op mijn werk waren ik en mijn inmiddels in een obscuur kelderwinkeltje gerepareerde mobieltelefoon onafscheidelijk. Ik ging nergens heen zonder telefoon. Want – hij kon bellen. ‘Morgens gebeurde er niks, ik werd alleen nog zenuwachtiger, en ook de middag ging voorbij zonder bericht. ‘s Avonds viel ik in in slaap op de bank, en ik slingerde mijn pc nog maar een keer aan 21.30.

Een mailbericht ! Woaaaah ! Ik moest hem bellen voor een afspraak. Kon ik nog bellen om 21.30 ? Jo, dacht ik, anders slaap ik vannacht niet. “Je bent snel” zei hij. Mwaoh, ik zag toevallig je mailtje, en dacht laat ik meteen maar even bellen. Het is toch niet te laat ? “Absoluut niet”, zei hij. “Morgen, 20.00 in Caf? X” ? Als ie Skagen had gezegd was ik ook op komen draven, anytime, anyplace.

Morgenavond om 20.00 heb ik misschien wel de leukste en belangrijkste ontmoeting van mijn leven. D?t weet ik nu al.

10 thoughts to “De ontmoeting”

  1. Spannende cliffhanger!
    Subtiele verwijzing ook in je logje van 8 juni.
    Hopelijk gooit ‘die ander’ geen roet in het eten…

  2. Is er trouwens iets mis met je archief? Op 29 mei was er namelijk geen stukje en als ik het stukje van 26 mei selcteer zegt ie dat het van 15 april is. Heel raar allemaal.

  3. @Yak : Nee er is iets mis met mij, 20 mei bedoelde ik.

    En de datum wordt inderdaad pertinent verkeerd getoond boven een stukje, als je in commentaarmode bent. Dat is een bug die opgelost wordt als ik op WP 1.5 overga een keer als ik tijd heb :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *