Køkkenhovedpine II

Het heerlijke van het kopen van een keuken is dat het keukenbedrijf terwijl je de bestelling intypt kan zien wat er op voorraad is. Dus toen ik mijn lijstje afleverde en zij alle kastjes intypten, kreeg ik te horen dat alles er was, op een klepje van een laatje na. Daar is mee te leven, dat kan ik er later zelf wel op zetten.

Ik gaf mijn timmerman opdracht de kastjes op te halen bij de keukenwinkel, na 14 uur. Om 14.15 ging de telefoon, mijn timmerman was er inmiddels, en dan blijkt dat ze toch de helft niet hebben liggen en dat het voorraadsysteem bij lange na niet klopt. Don’t you love it.

Aangezien mijn timmerman morgen aan de slag moet, was dat wat lastig. Na het bellen van alle andere vestigingen van dezelfde keukenwinkel in Århus, heb ik alle onderdelen bij elkaar kunnen sprokkelen. Je moet er wel de buitenwijken van Århus voor rond toeren, maar a la, morgen gaat het slopen beginnen.

2 thoughts to “Køkkenhovedpine II”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *