Skype

Ik kan er nog steeds niet over uit dat ik voor het luttele bedrag van 50 Eurocent een half uur met mijn moeder in Nederland kan keukenprojekt-voortgangs-vergaderen via de telefoon met Skype.

Skype is een van de beste uitvindingen sinds het gesneden brood.

Met de keuken gaat het overigens goed. Mijn flatgebouw is zo oud (100 jaar) dat er stro in de muren zit ! Gelukkig heeft de muur het slopen van de oude keuken overleefd, en staat de halve nieuwe keuken er nu al in. Er ontbreekt alleen nog water in de keuken, niet onbelangrijk maar dat komt vrijdag.

Wat betreft de ontmoeting, het ging goed, het was leuk, maar nog niet alles is op zijn plek, dus laten we het onderwerp nog even liggen, voor nu. Ik zei het al, geduld is een schone zaak.

One thought to “Skype”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *