Het traktaat

Dankzij u, medenederlanders, behoeven de denen niet meer op te komen draven voor een volksreferendum mbt. het EU traktaat. Ik weet niets van Europese politiek, en zou niet weten of ik ja of nee had moeten stemmen. Maar Nederland heeft invloed op de gang van zaken in Denemarken, da’s grappig, zolang het om dit soort zaken gaat tenminste.

Als ik traktaat hoor moet ik altijd aan gebak denken.

One thought to “Het traktaat”

  1. En ik hoop dat de Nederlanders goed gekeken hebben naar een reportage van Marga van Praag in het NOS – journaal over de Europa – skepsis van de Denen. die blijken nog heel gelukkig met hun eigen land te kunnen zijn, op de barrikaden te willen voor de verworvenheden van de Deense sociale zekerheid, waarbij de Deense vlag die boven hun volkstuintjes wappert, symbool staat voor dat geluk. Daar kunnen we in Nederland haast jaloers op zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *