Bedblog

De laatste 10% van een projekt kost 90% van de tijd. Dat geldt ook voor keukenprojekten, een hele week zijn ze bezig geweest, terwijl ik na de eerste dag dacht dat ze al bijna klaar waren. Maar nu is het op een enkel stroomdraadje na klaar. Afgezien van een mooie keuken betekent dat ook een uur langer slapen ‘s morgens, die gekke timmerman begon ‘s morgens al om 7.30 te hameren.

Verder is het warm in Denemarken. Beneden in de tuin zit een jongen een Robbie Williams imitatie te geven op zijn gitaar, het is 0.26 uur. De maan schijnt voller dan vol te zijn, en ik begin me zo langzamerhand te verheugen op een weekje Bornholm volgende week.

En Heerenveen kocht weer een Deen.

3 thoughts to “Bedblog”

  1. Bornholm here we come!!!!!

    Heb je gezien dat de weersvoorspelling op de bornholm site nieuwe animatie icoontjes heeft? Die maken de zonnige voorspelling nog zonniger. :-)

    Op onze koelkast hangt een kalender waar we de dagen aan het afstrepen zijn. Nog iets meer dan een week werken … en hopen dat het zulk lekker weer blijft! De webcams op het eiland houden mij overeind bij deze laatste loodjes …. *pfeew*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *