Bornholm in geuren en vooral kleuren

Rood
Is de kleur van mijn hippe trainingsjack, maar ook van mijn gezicht. 2 x 1,5 uur op de ferry van Gudhjem til Christians? en terug, in stralende zon, het schitterende water, geen zonnencreme mee want de wind was fris, en het resultaat, tja rood. Vandaag maar een dagje in de schaduw.

Blauw
Pas deze derde keer op Christians? kwam ik erachter dat je de vuurtoren op kon, en wat een prachtig uitzicht heb je daar. Je kunt over het hele eilandje kijken, en Bornholm zien liggen. Een absolute aanrader voor een volgend Christians? bezoek. Blauw is de zee, en blauw is de lucht. Veel beter wordt het niet.

Groen
Terwijl ik boven op de toren stond te genieten, schoot een van de vele meeuwen op het eiland raak. Een meeuwenflots midden op mijn zwarte fleece trui. Meeuwenflots is groen, ik begrijp ook niet helemaal waarom.

Roze/oranje
Is de kleur van de zonsondergang. Vanuit Gudhjem heb je een bijna 180 graden breed uitzicht over de zee. En met het fantastische weer dat het op dit moment is levert dat prachtige zonsondergangen op.

Zwart
Ja ze waren er weer, de mannen in het zwart. Dit was niet de eerste keer en zeer zeker niet de laatste.

Wit
De kleur van een kr?lleb?lle ijsje, lekker, en in dit zomerweer smaken ze nog lekkerderder.

De groeten uit Bornholm.

5 thoughts to “Bornholm in geuren en vooral kleuren”

  1. Jij zit op Bornholm, Ik ben nog 10 dagen in Jutland. Zou je mij een tip kunnen geven welke cd ik van TV2 “moet” aanschaffen …..

  2. @Bart : een hele prettige vakantie maar dat kan bijna niet mis als het weer zo blijft !

    Witchat: Da’s een moeilijke, ik zou zeggen HITS, een Best of. Het is alleen een dubbel cd met DVD dus misschien iets duurder dan je van plan was eraan uit te geven. Alternatief : Verdens Lykkeligste Band live – en live album, als je daar niet van houdt ?f Yndlingsbabe, ?f P? Kanten Af Sm?t Br?ndbart, ?f Kys Bruden.

    Yndlingsbabe en Kys Bruden zijn voor weinig geld te krijgen.

    Ik hoop dat dat hielp :-)

    En jij natuurlijk ook een prettige vakantie in Denemarken !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *