Fix you

When you try your best but you don’t succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can’t sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can’t replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

De nieuwe Coldplay is niet vernieuwend genoeg, was het commentaar van de meeste muziekrececenten. Zolang Coldplay platen maakt met nummers als Fix You and What If hoeven ze van mij ook helemaal niet te vernieuwen. X & Y is mooi genoeg.

15 thoughts to “Fix you”

 1. Ben het volledig met je eens. Mij is niet duidelijk waarom nieuwe cd’s van bestaande groepen op voorhand vernieuwend zouden moeten zijn,om goed te kunnen zijn.
  M.i. gaat het om de herkenbaarheid van een groep en X&Y is onmiskebaar Coldplay. (Overigens ter info, ik heb Hits van TV2 gekocht.Ook niet vernieuwend….;-)

 2. Bonuspunten voor jou voor HITS :-) Ik hoop dat het om aan te horen was voor een niet deen. Overigens hebben jullie volgens mij fantastisch deens zomerweer gehad.

 3. Helemaal mee eens! Ben onlangs naar hun concert geweest in het Gelredome, Arnhem. Kippenvel … en gewoon, Coldplay!

 4. Coldplay is gewoon een groep die prachtige muziek maakt en dat kunnen blijkbaar bepaalde mensen niet waarderen!De muziek is zo meesplepend en de teksten zijn om bij na te denken

  BTW=X&Y is schitterend!

 5. Ik vind het gewoon jammer dat ze de ‘larger-than-life’-kant op zijn gegaan. Parachutes (die was ook niet vernieuwend) vind ik nog steeds prachtig. X&Y kan mij helaas niet zo bekoren.

 6. Het Grote Gebaar wat we ook kennen van U2 (ik weet het: da’s een dooddoener). Ieder z’n meug natuurlijk, maar ik ben daar niet zo kapot van.

 7. Dat alles zo dik wordt aangezet om de emoties tot de achterste rijen van het stadion nog over te laten komen.

 8. Misschien zijn wij vrouwen daar meer gevoelig voor.:-)
  Chris mag wat mij betreft Fix you jammeren zoveel als hij wil, bombastisch of niet.

 9. Coldplay is en blijft mooi, Coldplay staat niet voor niets 2de met de meest verkochte albums in Nederland, denk maar es ff na

 10. Ja, het is een pracht van een cd!!!! Hij wordt in mijn kamer haast kapot gedraaid!!:p Ja, ‘Fix You’ is ?cht het favoriete nummer op de cd, ook van mij!! ‘K heb de vertaalde tekst van ‘Fix You’ eens gelezen, moest er bijna van huilen:'(… Die tekst is zoooo ontroerend als je hem in het Nederlands leest!;-) ‘Speed of sound’ vind ik een heel cool nummer, eerst piano, dan de rest…. Alleen kan ik jammer genoeg soms niet verstaan wat Chris Martin zegt, maar ja… De cd is wel heel wat anders dan de vorige, h?? En degene die ze maar sukkels vinden h?, ewel waarom komen ze op site’s van Coldplay???:s Kortom: Ik ben nog maar een meisje van 12 jaar, maar ben al een hele grote fan! ;-)
  Groetjes, xxx

 11. coldplay,,,,,]waaaaaaaauw!!! de eerste cd sinds jaaaaaaaaaaaren, die perfect is!!! een juweeltje~~~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *