Groen Gras

Tim Christensen
Safri Duo
Kira and the Kindred Spirits
TV-2
en Sanne Salomonsen, Niarn, Peter Sommer en Johnny Deluxe.

De Groene karavaan trekt weer door Denemarken, en is de grootste koncert karavaan in Noord Europa. Per jaar komen er ca. 200.000 mensen, verdeeld over de 7 lokaties waar de concerten worden gehouden : ?rhus, Odense, Aalborg, B?rkop, K?benhavn, N?stved, Esbjerg.

80 kr. voor een hele dag muziek, met gegarandeerd zonnig weer is een erg goed aanbod.

Daarom ben ik nu op weg naar Odense. Morgen ben ik in ?rhus, en volgend weekend in K?benhavn en N?stved. Als vrijwilligers hopen we stapels t-shirts te verkopen, en een hoop mensen te begroeten. Vrijdag houden we een dag vrij, en staan we te schreeuwen vooraan het podium in B?rkop.

Waarom we dat doen ? Omdat ze het zo ons zo aardig en persoonlijk vroegen. En wie zijn wij dan om nee te zeggen.

Mocht u toevallig (heeeeel toevallig, maar ik kan het u aanbevelen, typisch deense zomeraktiviteit) op een van de Groene koncerten aanwezig zijn, kom dan even langs. We staan in de ene helft van de informatie tent.

2 thoughts to “Groen Gras”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *