Sk?l …

Tuborg is hoofdsponsor voor de Groene koncerten, en Tuborg wordt er gedronken, in grote hoeveelheden. Met vrachtwagens wordt het aangevoerd. Er is ook niets anders te krijgen, tenminste niet met alcohol. De Breezers en de wijn was dit jaar uit het assortiment gelaten, waarschijnlijk omdat de Breezers als cola gedronken worden. Dat leverde wat klachten op, maar wij konden er weinig aan doen. Dan maar bier dusss …

De koncertplaats opent om 13.00 en om 13.30 spotte wij al de eerste volledig dronken koncertgangersl. Waarschijnlijk hadden die thuis al een preparty gehouden. Een dronken zwerver werd om 13:45 het terrein afgezet. Waarom weten we niet, maar wat we wel weten is dat zijn hond daarna eenzaam en alleen op het grote grasveld liep. Het duurde niet lang voordat de hond bij ons werd afgeleverd. Een enorme sukkel van een Boomer hond die alles wel goed vond. Een uur later werd ie opgehaald, en is ie weer naar zijn baasje terug gebracht. Gelukkig maar.

Een aantal van de personen die een t-shirt bij ons kochtten, vroegen zich de volgende dag hoogstwaarschijnlijk af hoe ze in godsnaam in een tv-2 shirt terecht gekomen waren. Bijna buitten wij dat uit. Een jongen die een t-shirt kocht, kwam een half uur later terug en vroeg of we cigaretten verkochten. Hallo again zeiden wij, want wij herkenden hem. Again ? vroeg ie verbaasd. We hadden hem zo weer een t-shirt kunnen verkopen, maar deden het niet. Misschien doen we dat zaterdag wel, dan zijn we in N?stved en daar schijnt het nog erger te zijn met de inname van grote hoeveelheden bier.

Sk?l …

One thought to “Sk?l …”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *