Coldplay in Copenhagen !

ColdplayIk had spijt dat ik niet naar Hamburg afreiste om Coldplay te zien. Maar nu komt de herkansing, op 30 oktober komt Coldplay naar København. En als geregistreerde Coldplay fan kon ik daar vandaag al kaartjes voor kopen, de officiele verkoop begint maandag.

De verkoop zou om 10.00 vandaag moeten beginnen, dus ik ging eens kijken hoe dat moest, dat bestellen, omdat de ticket websites het verhoogde verkeer vaak niet aankunnen en plat gaan, en er misschien een telefoonnummer was waar je naar kon bellen. Maar om kl. 9:45 bestelde ik op mijn dooie akkertje een kaartje, ik wachtte op de valkuil, dit kon niet waar zijn, zo makkelijk kan het toch niet gaan – maar die kwam niet.

Ik kan het bijna niet geloven. WOWEEEEEE! Ik heb een kaartje voor Coldplay ! Fix me, Chris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *