Mind boggling

The Ultimate Hitchhikers GuideThe Hitchhikers Guide To The Galaxy is uit. Mooi op tijd voor de film voorpremiere woensdag, ik kan bijna niet wachten. Wat een heerlijk boek, erg grappig en lekker om te lezen, speciaal nu waar we dit weekend een hoeveelheid regen hebben gehad wat volgens mij normaal in 6 maanden valt.

Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het na een bladzijde of 5 aan de kant leggen en nooit meer oppakken. Het is geen doorsnee roman, en je moet wel van dit soort humor houden. Ik las de engelse versie, en moet toegeven dat het af en toe flink af zien was met de merkwaardige engelse woorden die plotseling voorbij kwamen. Aan de andere kant werd het boek wat mij betreft een nog leuker omdat ik zo ongeveer weet hoe de film personen er uit gaan zien. Slartibartfast en Marvin, I can’t wait.

Absoluut aan te bevelen dit boek. Nu eerst de film, en daarna de rest van de boeken. Oh, en volgens Bill is het antwoord 23, en niet 42. Volgens mij is het echter 34.

One thought to “Mind boggling”

  1. nee het is 42 , want 4 plus 2 is 6 en 6 keer 4 is 24 en dat twee keer is 48 -6 = 42 dat weet iedereen , en ja hoor een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *