De Brief

Er moest een brief geschreven worden. We laten even in het midden aan wie, maar het moest een nette brief worden, en het was geen sollicitatie brief. In deze email tijden zou je bijna vergeten hoe het moest.

Want :
– gelineerd of ongelineerd papier ?
– met zwarte of blauwe pen ?
– met vulpen of met balpen ?
– handgeschreven of een uitgeprint word document
– wit papier of een kleurtje
– witte envelop of met iets erop

Tjonge jonge, lang leve de email. Maar dit keer moest het een echte brief zijn, en dus begon ik met zwarte vulpen op wit gelinieerd papier, om uiteindelijk na 3 herkansingen te eindigen met de naar het bleek perfecte combinatie, mijn blauwe Sheaffer deluxe (alleen voor speciale gelegenheden) balpen op lichtblauw ongelinieerd papier. Ik schreef op mijn allernetst, was halverwege de laatste pagina, en wat denk je – pen leeg. En dus geen reservervulling h?.

Hoe heeft u eigenlijk het liefst uw brief ?

4 thoughts to “De Brief”

  1. Niet interessant, als hij maar goed leesbaar is, in goed Nederlands geschreven en ook nog interessant van inhoud is.

  2. Ik heb het mail adres van de ontvanger niet. Anders had ik hem allang gespammed :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *