Postcrossing

Ondanks het gedoe met de brief is het toch wel leuk om af en toe ouderwetse snailmail te sturen en te ontvangen. Als ik op zatermorgen nog in bed lig en ik hoor de postbode iets door de bus gooien, spring ik meteen mijn bed uit en ga kijken wat het is. Meestal is het een saaie brief van de bank, belastingformulieren of een rekening, maar soms is het iets leuks, zoals een DVD met een niet nader te noemen engelse acteur, of iets heel onverwachts. Ik spring er uit, pak het op en spring mijn bed weer in, want de postbode komt vroeg.

Aangezien ik weer aardig afdreef tijdens het surfen in arbeidstijd (mijn werk is op dit moment zo saai dat ik mijn aandacht er maar bar slecht bij kan houden) , vond ik Postcrossing. Het idee is verre van nieuw, het principe is simpel : stuur een kaart naar een random persoon en ontvang een kaart terug. De 3 adressen die ik eruit trok liggen in Portugal, Duitsland, en Nederland (je komt ze ook overal tegen!) en ik zal ze vanavond eens gaan schrijven.

Een kaartje, kleine moeite groot plezier.

(3 hours and 12 minutes before the earth is scheduled for demolition)

8 thoughts to “Postcrossing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *