Don’t kill the messenger

Eigenlijk zou ik niks meer moeten schrijven, want de onderstaande foto is bijna te mooi om naar beneden te drukken.

Maar in het kader van ik-verveel-me installeerde ik gisteren MSN Messenger. Ik had een oude versie, die blijkbaar met windows meegekomen was en die wilde niet. En de hele reden waarom ik er uberhaupt aan begon is omdat een van mijn (inmiddels ex) collega’s bij zijn afscheid iets riep van “we zien spreken elkaar op msn messenger”. En ik dacht huh ? Misschien moet ik er toch nog maar eens naar kijken.

Ik vind het nog steeds een prut programma, die irriterende reklames, en al die vliegende lachende irriterende pokke iconen mogen er van mij meteen af (is er geen light uitgave ergens?). Maar het feit dat ik gisteren 2 erg leuke gesprekken had met T. uit London, en M. uit Malta heeft er voor gezorgd dat ik messenger nog niet gekilled heb. Waarschijnlijk blijft messenger ook gewoon. Afgezien van een lousy interface vind ik het fascinerend dat ik vanaf mijn computer direkt in contact kan komen met mensen een heel eind hier vandaan. Het is tijd om de grenzen te openen.

En dus beste lezers – thegirlinthecafe (AT) gmail (DOT) com – mocht u eens langs willen komen, virtueel gezien dan, in Denemarken.

Make my day zou ik zeggen.

6 thoughts to “Don’t kill the messenger”

  1. Natuurlijk Trillian, dat heb ik in een ver verleden ooit ook nog eens gebruikt. Dat ga ik maar eens installeren.

    Ik vraag me trouwens af of Trillian zijn naam heeft ontleend aan Trillian uit The Hitchhikers Guide to The Galaxy. Kan bijna niet anders.

  2. Wow, Trillian ziet er echt een stuk beter uit dan de laatste keer dat ik het gezien heb (een paar jaar geleden). Bedankt voor de tip !

  3. gaim.sourceforge.net voor gaim

    ik kan op mijn werk geen clients installeren, maar blijkbaar is er tegenwoordig ook web messenger (webmessenger.msn.com) en dat werkt.

    ik voeg je toe

  4. Dank je Ruben, die verbinding has ik niet gelegd :-) Handig zo’n weblog, je kunt er mee e-mailen ontdekte ik laatst en nu ook mee messengere :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *