Tina Dickow – In The Red

Tina Dickow - in The RedLaten we het even over iets anders hebben. Tina Dickow, uit (ja) Århus (maar woonachtig in London) is uit met een nieuw album : In The Red. Het album bevat 11 nummers, maar alleen voor nummers als One en Nobody’s Man zou u het album eigenlijk al aan moeten schaffen. Wat een prachtig, rustig, melodisch, laid back album. Ho, Long Goodbye is ook prachtig, en Room with a view is misschien wel een van de mooiste liedjes die ik ken.

Het album is overigens geproduceerd door Chris Potter, die u misschien kent van the Verve’s “Urban Hymns”.

In the Red is te koop via diverse internetsites, en als u hem niet kunt vinden, dan help ik u graag op weg.

Een absolute aanrader, geloof mij nou maar.

3 thoughts to “Tina Dickow – In The Red”

  1. hey mister!
    echt leuk dat je iets over tina dickow op internet zet, dat niet deens is..
    maarja door zero 7 kwam ik tina tegen en ben meer muziek van haar tegen gekomen en ben nu erg fan! die link van haar bij de radio is ook erg leuk..maar nu de vraag hoe kom ik aan haar nieuwe album in the red? ik heb ook nog een optreden met haar en zero7 met het liedje home en somersault op me comp staan als je die wilt…hoop gauw wat van je te horenn doehoeg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *