Crash (4.5/5)

Crash is eindelijk weer eens een amerikaanse film die het waard is gezien te worden.
Geschreven en geregisseerd door Paul Haggis (schreef het script van Million Dollar Baby, maar deze film is anders), en dat is goed gelukt. Het idee is niet helemaal origineel : een aantal mensen “crashed” op de een of andere manier het leven van anderen in. In sommige gevallen gaat dat goed, in andere gevallen helemaal niet. Ik kan er niet opkomen waar deze film me aan deed denken, maar misschien weet u het.

De cast bevat o.a. Sandra Bullock (tja – maar het valt mee in deze film), een goed spelende Don Cheadle, en Ryan Philippe. Maar de “onbekende” castleden zijn zeker niet minder interessant in deze film. Aangrijpend en interessant deze film, en ik zou hem zeker gaan zien.

4,5 ster.

3 thoughts to “Crash (4.5/5)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *