I dig this card like crazy

Vandaag was de postbode laat, ik dacht eigenlijk dat er gewoon niks te bezorgen was, want op het normale tijdstip lag er nog helemaal niets op de mat, het kan ook niet elke dag feest zijn. Toen ik echter thuiskwam na een just-another-boring-day-at-the-office, stak er een grote envelop uit mijn deur. Die pastte er blijkbaar niet doorheen, leuk met post, het was iets van ebay. Ik deed de deur open en wurmde me langs de stapel folders die de postbode ook had afgeleverd.
Ik mikte de folders in de “uit” bak en zag det er nog een witte vierkante envelop op de mat lag. In sierlijke handgeschreven letters stond mijn adres geschreven. Ik keek naar de postzegels, niet de standaard deense zegel, en ook geen nederlandse. Engelse postzegels. Ik dacht Postcrossing, een logische gedachte, want ik had zelf ook wat kaarten verstuurd.

Ik opende heel voorzichtig de envelop en trok de kaart eruit.

Op de voorkant van de kaart een foto van Marc Bolan, van T-Rex. Zo ongeveer, maar dan een zwart wit foto, en een panterjasje ipv. dit mooie gestreepte colbert. Zo herkenbaar en zo passend.
Op de achterkant de volgende gedrukte tekst :

If god were to appear in my room, obviously I would be in awe, but I don’t think I would be humble. I might cry, but I think he would dig me like crazy.

“Dig” – ik hoor het hem zo zeggen. Ik opende de kaart en begon te lezen. Het was een antwoord op de brief.
I dig this card like crazy …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *