De zielige hond

Sad dog MexicoMijn zielige mexicaanse hond is populair. Eerst werd ik gemailed door een australische soort van Asiel vereniging, of ze de foto niet mochten gebruiken in hun folder. Aangezien dit geen commercieele firma was mocht dat natuurlijk. Ze hadden geen zieligere hondenfoto kunnen vinden, en dat geloof ik graag. Ik krijg er nog tranen van in mijn ogen als ik deze foto zie.

Gisteren kwam mailtje nummer 2 binnen, dit keer van een commercieel bedrijf dat iets met dog tags doet, en een soort van weggeraakte honden service doet (kijk zelf). Helemaal duidelijk is het me niet. Commercieel bedrijf, en dus gaat de zielige mexicaanse hond dit keer niet gratis over de toonbank. Ze willen de zielige mexicaanse hond graag gebruiken in een brochure (drukwerk).
En dus zei ik stoer 5 Bill DVD’s (50 Euro) voor deze brochure (en dus geen unlimited gebruik van de foto) en dacht ik dat ik niet meer van ze zou horen. Fout gedacht. Ze doen het voor 5 Bill DVD’s.

En ze vroegen hoeveel Bill DVD’s ik wilde hebben om het volledige copyright over deze foto over te kopen.

Wat moet ik daar nu weer op antwoorden ?

Over zielige honden gesproken, volgt u ook de spannende avonturen van Tosca, Zaphod en Shakespeare en de Whiskers familie in Meerkat Manor ? (Ik wel dankzij held George)

7 thoughts to “De zielige hond”

  1. Ik heb inmiddels met George gesproken. Ik verkoop de copyrights niet, al was het aanbod med alle Bill DVD’s nu en in de toekomst bijna te aanlokkelijk :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *