De ultimatieve WP plugin

Rummovie is vanaf nu mijn favoriete WordPress Plugin. Ik zie nog meer films dan ik hier vermeld, en de reden dat die hier niet allemaal terecht komen is omdat ik het vaak te veel werk vind. Plaatje zoeken, stukje schrijven, IMDB link zoeken, etc. Met andere woorden, ik ben lui ja.

Maar met deze plugin is het bloggen over een film peanuts geworden. Typ de naam van de film in, de plugin zoekt direkt in IMDB, kies de juiste film, en voila, het plaatje is gedownload en in een nieuwe post geplakt, en daarbij zijn er een aantal film karakteristieken in de post toegevoegd. (in het engels dat wel)

GENIAAL gewoon. EN gemaakt door een deen ook nog. Hulde aan Rummanddan.

2 thoughts to “De ultimatieve WP plugin”

  1. zo ben ik nog steeds op zoek naar de plug in die op commando de best geschreven tekst voor me formuleerd en upload,.. graag ook een emarketing plug in erbij en een sms als de bezoekers over de 100 neigen te gaan… Ben mn blogger zat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *