Goal! (3/5)

Goal! (2005)Overigens zag ik Goal! gisteren, eigenlijk omdat er niets beters te zien was, en omdat het niet altijd fijnkultureel behoeft te zijn. Ik ging er dus met nul komma nul verwachtingen in (de bioscoopzaal that is) en kwam er eigenlijk aangenaam verrast uit. Nee het is geen hoogdravende kwaliteitsfilm, maar die pretenties heeft deze film ook helemaal niet. Ik heb me eigenlijk geen seconde verveelt, was soms zelfs geroerd (u weet hoe wij vrouwen zijn) en vond het eigenlijk een prima zondagmiddag film.

Als bonus waren er cameo’s met David Beckham, Zinedine Zidane, Alan Shearer en een scorende Patrick Kluivert. Voor voetballiefhebbers is dit zeker geen onaardige film. 3 sterren.

Bonus bonus : die irriterende bug met verkeerde titels en datums in de archieven is opgelost ! Yay !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *