The Doctor is In

Lucy - The Doctor is in - Psychiatric Help 5cAls ik u nu vertel dat ik een CV aan het schrijven ben, dan denkt u waarschijnlijk, het zal tijd worden. En inderdaad – het zal tijd worden, want als ik hier nog langer blijf zitten dan bore ik myself to death. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar misschien is het na 9 jaar ook wel mooi geweest en wordt het tijd voor een verandering. Ik word er ook niet jonger op en nu kan het misschien nog ? Mijn CV is niet in het deens, en ook niet in het nederlands. Ik hou wel van een uitdaging.

En gek was ik toch al.

4 thoughts to “The Doctor is In”

  1. Helemaal mee eens Yak. Alleen de 9 jaar zijn 9 landjaren, loondienstjaren in deze baan : 5. En dat was een record voor mij (je wordt ouder, en de neiging om ergens achter een bureau in een baan “in slaap te vallen” wordt groter). Maar de laatste druppels leuk zijn er nu wel uitgeperst. Dus er moet iets gebeuren, wat weet ik nog niet helemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *