London – the plans

Ik ben al vaker in London geweest, maar ik ben er nog nooit echt voorbereid naar toe gegaan. Dit keer wel. Ik deed wat onderzoek, want de Big Ben, The London Eye, The Tower Bridge ik heb het allemaal al meerdere malen gezien. Omdat ik een onvoorbereide toerist was.

Dit keer wordt het anders.

Ik wil naar The Electric bioscoop, al was het alleen maar voor de stoelen die ze daar hebben. En omdat ze er Double Bills verkopen, geen idee wat het is, but I want one, or two.

En ik ga de attractie bekijken die de volgende benamingen binnen heeft :
Winner of “The 2003 Group Travel Awards”
English Tourism Council – Quality assured Visitor Attraction
London Tourism Awards 2002 – winner of the “Best sightseeing tour in London”

Ik had er zelfs nog nooit van gehoord, maar het is een bezoek aan het BBC Television Centre. Dat is blijkbaar erg aan te bevelen. Doe ik dus ook.

En een derde is het London Theatre Museum, wat ik daar ga doen kom ik nog op terug.

En met tickets voor Kev in OldVic en Stef in Shepherds Bush begint het een aardig gevuld programma te worden. Want ik moet ook nog boeken en dvd’s shoppen, dat begrijpt u wel.

Dat het Science Museum de Hitchhikers Exhibition al heeft gesloten is wel een major bummer, maar goed dan drink ik die Pan Galactic Gargle Blaster wel ergens anders. You can’t have it all. Het museum blijft interessant genoeg voor een bezoek.

Heeft u nog wat leuks gedaan lately ?

5 thoughts to “London – the plans”

  1. Ben druk doende met het bouwen van diverse websites voor diverse klanten ;)

    Prive heb ik samen met anderen het eerste wooninitiatief voor hoogfunctionerende jonge autisten (momenteel in de leeftijd van 8-12 jaar) in Nederland opgezet, daar er voor deze kinderen geen voorliggende voorzieningen zijn in ons “zorg”-landje; meer info: http://www.stichtingwok.nl

  2. En wat meer recent: sinds vorige week doe ik een fotocursus om de techniek van het fotograferen beter onder de knie te krijgen.

  3. @Awarnach : spannend stichtingwok ! (en de fotocursus ook trouwens)
    @Marloes : dank je – al duurt het nog even

    @George: volgens mij komt er een stokstaartje je neus uit :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *