Robbie en Paul

Een van mijn favoriete interview programma’s is Parkinson, bijna altijd grappig, en bijna altijd interessante gasten. Een van de laatste uitzendingen hier was met Will Smith en Julie Walters en dat was genieten. Will Smith is cool.

Gisteren las ik over het optreden van Robbie bij Paul de Leeuw. Ik vind Robbie’s muziek niet echt, (de enige reden dat ie veel te hoog in mijn lijst staat is Swing When You’re winning) maar als performer heeft ie wel wat. Het interview met Paul de Leeuw was in ieder geval origineel, met pijnlijke momenten (de tafels met de wannabe’s) maar ook vrij grappig. Robbie is hier overigens nog steeds niet langs geweest.

Nu lees ik de nederlandse roddelpers al tijden niet meer, maar is ie uitgeweest met Inge de Bruin ? Gaan ze trouwen en hoeveel kinderen willen ze ?

Niet gezien ? Hier dan.

(Is Blogrolling nu echt stuk of ?)

3 thoughts to “Robbie en Paul”

  1. Wauw!!! mooi dat ik het nog eens kan zien, ik vond het geweldig!! en nee hij gaat niet trouwen met Inge.

  2. Hij heeft aan Inge gevraagd of ze met hem uit wilde en ze heeft ja gezegd. Hij heeft toen het nummer van Inge achterhaald en ingesproken op haar voicemail. Ze heeft hem niet teruggebeld (als hij het zou menen, moest-ie nog maar wat meer moeite doen.) Toen hij in Paradiso stond op te treden, stond zij in het publiek. Toen heeft-ie tegen het publiek gezegd: I called Inge, but she didn’t call me back. En dat was het. Bron: Inge zelf, bij het tv-programma Life&Cooking. Nu ben je weer op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *