OK sa III

Het duurde niet lang of er lag en mail in mijn inbox. (De laatste, I promise!)

Ingrid,

Wat is dit voor onzin. Wie denkt B. wel niet dat hij is ? En afgezien van dat, op z’n 56 ste nog rondlopen met lang haar en een ridderpak ? Come on, get real, dat is pathetisch, dat weet jij ook. Dat kun je niet serieus nemen.
Ik stel voor dat we volgende week wat afspreken en hier even over praten. Wat met dinsdag, 1. november, om 16.00 uur in K?benhavn ? Laat ik je meteen de nieuwe cd even horen. En ik zie je natuurlijk in London.

Bedste hilsner
S.

PS Ridderpakken en lang haar zijn zoooo 70’s !
PS Naar beneden met die ik-ga-naar-london-barometer.

91% …

===

In tegenstelling tot de enorme hoeveelheid onzin die u hier de afgelopen tijd heeft gelezen (die 2 lezers die ik nog heb), is de afspraak echt. En dus leende ik maar vast een MD recorder op mijn werk, want als S. praat hoor ik alles wel maar als ik dan in de trein naar huis zit kan ik me niets meer herinneren van wat ie gezegd heeft, omdat ik zo starstruck was. Nog steeds. Ik ken mezelf.

Het wordt een goede week, zondag word ik gefixed door Chris in Kopenhagen, dinsdag een afspraak met S. en donderdag naar London. Eindelijk.

En B. vraagt u ? B. werd gisteren genomineerd voor Best Actor in a Supporting Role (British Independent Film Awards) voor zijn rol in The Constant Gardener. The Constant Gardener is genomineerd voor 7 BIFA’s inkl. beste film, beste acteur (Ralph Fiennes), beste actrice (Rachel Weisz) en beste regisseur (Fernando Meirelles). Zeg niet dat ik u niet gewaarschuwd heb !

Misschien moet ik eind november ook nog maar een weekendje London doen dan.

11 thoughts to “OK sa III”

 1. Naast het feit dat je gek geworden lijkt te zijn (ik heb ?cht geen idee meer waar dit over gaat) moet je misschien maar tijdelijk weer eens naar Nederland verhuizen. VindT ik schrijven doen ze zelfs in Denemarken niet meer. In het jaar 1131 hebben ze die T afgeschaft :)

  Verder moet je me die fixatie (Seth Gaaikema alert) voor dat liedje van Coldplay eens uitleggen. Ik hou veel van songteksten, maar deze ontgaat me volledig, ik moet er elke keer van huilen.

  “When you try your best but you don’t succeed
  When you get what you want but not what you need
  When you feel so tired but you can’t sleep
  Stuck in reverse

  And the tears come streaming down your face
  When you lose something you can’t replace
  When you love someone but it goes to waste
  Could it be worse?

  Lights will guide you home
  And ignite your bones
  And I will try to fix you”

  Moehahahaa! Ignite your bones? (denk hier een lach van Dr. Evil)

  ;-))))

 2. Waar zie je VindT staan dan ? Ik zie het echt niet, en ik heb het postje niet stiekem aangepast.

  “Ignite your bones” is misschien niet de meest geniale zin in deze tekst nee, hij kon waarschijnlijk niets anders vinden dat min of meer rijmde op “home”.

  Naar Nederland verhuizen, dat zit er ?cht niet in, taalfouten of niet.

  Ik beloof vanaf nu akuut in een writersblock te vervallen.

 3. Euh? Begin ik ook al raar te worden? Allemaal de schuld van jouw stukjes! Echt! Heus!

  :-)

  Niet in een writersblock vervallen. Wat moet ik dan lezen?

 4. En ik dacht nog wel dat niemand mijn stukjes las …

  Misschien bedoelde George ook wordT ? (wat ik nu heb aangepast)

  Maar aangezien het nationale spellingscontrole week lijkt te zijn in Nederland :
  100% foutvrije spelling kan ik niet meer garanderen.

  Na 9 jaar weg uit Nederland, is de juiste Nederlandse spelling langzaam aan het verdwijnen uit mijn hoofd. Het lezen van engelse boeken, het zien van engelse films en series en het luisteren naar deenstalige muziek maakt het er niet beter op.

  Dus het spijt me (not). :-)

  Als u maar begrijpt waar ik het over heb. En dat begrijpt u inmiddels ook niet meer, maar ik beloof dat dat wel weer goed komt.

 5. @Ingrid en mirjam: d?t was het!

  Het mooiste woordgebruik van jou, Ingrid, vind ik nog steeds mobieltelefoon. Maar daar moet je niks aan doen, dat is prachtvol.

 6. Of ik ben heb de diepgang van een soepbord, maar wat is er nou in hemelsnaam raar aan je stukjes? Ik denk ze te begrijpen, maar misschien zegt dit meer over mij dan over jouw stukjes ;-)

 7. Bedankt Yak, dat had ik even nodig. :-)
  Ik begrijp mijn eigen stukjes ook nog steeds wel, er zit echt een soort van lijn in, voor mij dan in ieder geval. Ik vind het echter te ver gaan om die lijn uit te gaan leggen.

  @George : mobieltelefoon, da’s een verdeenst (‘t kofschip dus met een t ?) woord. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *