A History of Violence (7.5/10)

A History of Violence (2005)A History Of Violence, een hoop violence en soms misschien een beetje te gedetailleerd. Viggo Mortensen (half deens, ook schilder en dichter en in het echt een enorm aardige en down to earth man) is een uitstekende acteur, en in dit soort films vind ik hem een stuk interessanter dan in een film als Lord Of The Rings.

Maar ik had meer van de film verwacht, en ondanks een altijd goed spelende Ed Harris in een van de bijrollen, werd het toch nooit echt een echte topfilm. Prima 2 uur entertainment, maar niet meer dan dat.

2 thoughts to “A History of Violence (7.5/10)”

  1. David Cronenberg: Videodrome, The Fly, Naked Lunch, Crash en eXistenZ zijn toch wel de bekendste films. De laatste is ook zo’n half gelukte film overigens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *