5 redenen waarom ik niet

naar mijn afspraak met Chris ging en mijn kaartje verkocht.

1. Aangezien ik met de trein moest, en vannacht dus ook weer terug naar Århus, zou dat betekenen dat ik om een uur of 5 ‘s maandagmorgen thuis zou zijn. Vanwege werkzaamheden aan de Lille Beltsbrug, moet er overgestapt worden op bussen. En dus weinig slaap in de trein, nog later thuis, en volledig gesloopt de komende dagen, want maandag wel werken.

2. DInsdag moet ik weer naar København, met de morgentrein van 06.30, dat betekent veel te vroeg op voor een antimorgen mens als ik, en nog meer gesloopt zou ik naar Coldplay gaan. En dinsdag moet ik enigzins fris in mijn hoofd zijn voor het interview met Steffen.

3. Coldplay heeft DR toestemming gegeven het concert live op de radio uit te zenden. Dit schijnt overigens vrij uniek te zijn en de eerste keer dat ze dat doen. U kunt meeluisteren.

4. Er komt wel weer een ander Coldplay concert voorbij.

5. Ik wil absoluut topfit zijn voor London.

Verder heb ik de domein knoop doorgehakt (knopen doorhakken voelt goed merk ik), het is een erg voor de hand liggende keus geworden. En zo gauw alles is overgekopieerd krijgt u een verhuis bericht.

Gisteren is nog een London barriere verwijderd. Ik was er niet zeker van dat ik mijn appartement (wij hebben een soort koop/huur konstruktie hier) zou mogen verhuren, maar dat mag dus. Voor max. 2 jaar, dus dat is prima. Er zijn niet veel barrieres meer over. Afgezien van het verzamelen van genoeg moed. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen.

4 thoughts to “5 redenen waarom ik niet”

  1. Aan Chris heb je niks gemist. Hij staat wat melodramatisch voor zich uit te staren en zit moeilijk te doen achter zijn pc. Als je wilt heb ik wel wat foto’s voor je, kun je het zelf zien.

    Soms ben ik wel eens blij dat ik na drie nummers de concertzaal of arena uitgegooid wordt :-)

  2. ZOals je zelf al zei: “Er komt wel weer een ander Coldplay concert voorbij” ;) En suc6 met het verzamelen van genoeg moed. Moet wel lukken toch?

  3. Chris trad zaterdag ook op in Nordic Music Awards (een goedkope MTV awards show wannabe) en dat klopt wel ongeveer met wat jij schrijft. En wat er op mijn Live DVD staat trouwens :-)

  4. pc? Typte ik pc? Ik bedoelde PIANO. Krisis. Ik ga er spontaan het woord “crisis” van op zijn Deensch spellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *