5 redenen waarom ik wel

www.thegirlinthecafe.com koos.

1. The film. The man. The music. Hartverscheurend mooi, alle drie. En dit zijn eigenlijk al 3 redenen.

(Download Starálfur gratis en legaal, luister en vertel of u het niet minstens een heel klein beetje mooi vind).

2. Omdat deze film een grotere invloed op mij heeft gehad dan u wilt weten, en dan ik wil dat u weet … (pfew) En omdat deze film mij wekte uit een lange Hibernation (dat moeilijke woord voor winterslaap leerde ik van Yak), zonder dat ik overigens doorhad dat ik er in zat.

3. Afgezien van een film een mooie poetische titel, en de .com was nog vrij – yay !

4. Het werd munt.

5. Wat had u anders gedacht dat ik zou kiezen.

En dus verhuisde ik. (En Marit zat er dus heel dicht bij).

Dit design is een standaard WP template, en wordt nog aangepast. (Vooral de leesbaarheid, de veel te grote foto in de header en meer, maar nu moet het maar even). Ik weet niet of alles werkt, maar klaag gerust als het niet zo is.

Dankzij het supersmarte .htaccess komt u hier nu automatisch terecht, en alle links zijn als het goed is intact. Het enige dat u nog even moet doen is uw blogroll/linklijst aanpassen.

9 thoughts to “5 redenen waarom ik wel”

  1. The video van vi?rar vel til loft?r?sa is ook prachtig. Toen-ie net uit kwam, was-ie in Ijsland vrijwel niet van de buis af te slaan. (Zoiets als Sijperda’s verhuurbedrijf op de kabelkrant in Leeuwarden.)
    Ik ken de makers van die video goed en dan is het ook leuk om de omstanders te bekijken bij de voetbalwedstrijd, zoals Stef?n’s vrouw Tristan en hun kindje.

  2. Uiteraard had ik ook aan girlinthecafe.com gedacht en zag dat dit domein nog vrij was maar die keuze lag zo voor de hand dat ik dacht dat je die niet wou… Wij vrouwen zijn toch ingewikkelde wezens. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *