In K?benhavn

Kun je maandag naar Kopenhagen komen – dan kunnen we een statusvergadering houden en het over de planning van volgend jaar hebben. Dat vroegen ze me vorige week, en als ik ergens een hekel aan heb is het om 6 uur in de trein te zitten voor 2 uur vergaderen. Veel te vroeg op en veel te laat thuis op zo’n dag, dus ik probeer er altijd onderuit te komen. En dus zei ik nee, laten we het via het videoconferentie systeem doen. Ik in Århus, zij in København. Ok dan zeiden ze, en alles was in orde.

Nadat we de afspraak in onze o-zo-handige Outlook (…) kalender hadden vastgelegd kwam natuurlijk het bericht over het interview met S.. En dat interview was natuurlijk uitgerekend een dag later én in København. En daar moest ik natuurlijk wel naar toe, dat is duidelijk. (Als was het alleen maar om hem te vertellen : 94%.)

En dus deed ik alsof mijn neus bloedde, kontakte mijn 2 kollega’s, zei dat ik een afspraak had in Kopenhagen morgen in de namiddag, en of we toch niet een echte vergadering konden houden, want dat videokonferentie gedoe, dat was toch wel een beetje behelpen. Dat is het ook echt, maar liever dat dan de treinen, normaal gesproken. Ik probeerde het overtuigend te brengen. En na een hoop geharrewar werd de vergadering naar morgen verzet, en ik reis ik dus af naar Kopenhagen morgen-veel-te-vroeg. En (want daar ging het om) ik bespaar 180 piek aan treinkaartjes, want nu wordt het een werkreis. Ben ik heel slecht of niet ?

4 thoughts to “In K?benhavn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *