Things ain’t always bad

De vergadering in Kbh. was erg vruchtbaar, dus het schuldgevoel over mijn treinentruuk was snel verdwenen. Na de vergadering door naar de stad.

We spraken een uurtje van tevoren af (ik en mijn mede fanklubbestuurder), om onze vragen door te nemen, zodat we goed voorbereid zouden zijn. We kwamen aan in de geluidsstudio, hoorden de nieuwe cd en die was goed. Erg goed, en ik had niet anders verwacht.

Na afloop zou het interview plaats vinden. Maar S. had een afspraak met zijn accountant, was ons vergeten en liet ons zitten. Een half jaar geleden zou ik hier van onder de indruk zijn geweest (lees teleurgesteld, gebaald, boos etc.), de hele reis naar Kbh. en dan dit. Maar ik was er niet van onder de indruk, ik vond het op een vreemde manier prima.

Ik pakte mijn mobieltelefoon, en typte: 97%. Send.

Er zijn nog 2 hurdles:
– mijn bank – gaan ze moeilijk doen over mijn lening als ik mijn appartement een jaar (of 2) verhuur
– London town – wat eigenlijk geen hurdle is, maar de stad zou nog steeds tegen kunnen vallen.

Afgezien van dat is er nog het ik-moet-mijn-baan-opzeggen-voor-ik-iets-anders-heb syndroom. En de vind-ik-uberhaupt-een-baan vraag.
It’s scaring the willies out of me zou een bekende planetendesigner zeggen.

Ik ben zo klaar voor dit weekend. En ik ben ook heel erg moe, het vroege op staan vanochtend (05:30) begint nu zijn tol te eisen. In de trein op weg naar huis schreef ik er nog een. Het geeft een ontzettende rust, het geklooi met woorden.

Nu ga ik met mijn benen op de bank Rose & Maloney kijken.

(PS Ik zag dit design op een 800×600 scherm, wat een monsterkop ! Ik beloof u er snel iets aan te doen).

4 thoughts to “Things ain’t always bad”

  1. London tegenvallen? Nou ja! Wat wel kan tegenvallen zijn de prijzen daar. Betaalbaar wonen in London zou nog wel eens wonen buiten London kunnen betekenen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *