Relax

Ik nam 2 sneetjes brood, smeerde er een goede laag gezouten deense boter op en een plakje cheasy kaas. Cheasy is kaas met een laag vetprocent en weinig smaak, maar beter te klaren dan de normale deense kaas, want die stinkt. Ik zette de waterkoker aan en keek wat uit het raam. Maakte een kopje thee. Eerst maar eens rustig ontbijten.

Waar ik ben ? The Girl is at work. Stressen doen we volgende week weer.

One thought to “Relax”

  1. Dat klopt die kaas stinkt behoorlijk en is een stuk zachter dan de “Goudse”. Zo kochten wij nog recentelijk zo’n handige Deense kaasplakkenmaker met rolletje en staaldraad maar die gaat een volgende maal weer mooi mee terug om onze Deense vrienden een plezier mee te doen. Geen doorkomen aan dus!
    Gr.

    “Q”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *