London Live

Het tv-2 koncert gisteren was niet onaardig, maar Blue Orange in een obscuur kamertje maakte zoveel meer indruk. De Londonse underground is de beste uitvinding, echt fantastisch ik heb nog niet langer dan 3 minuten op een trein hoeven wachten. Het hotel is nog verder vergaan dan de vorige keer, maar who cares als het aan het Picadilly Circus ligt en het zo goedkoop is. En maar goed dat ik geen “big towel kind of girl” ben … want ze zijn klein.

Kwa prijzen, de prijzen zijn hier of lager of hetzelfde als in Denemarken. Boeken en DVD’s zijn veel goedkoper zelfs. En boeken en DVD shops zijn dan ook uiterst gevaarlijk voor mensen met creditcards.

Vanavond staat Kevin Spacey op het programma. Morgen een rondleiding bij de BBC television studios. Ik wil nog thee drinken op de bovenverdieping van Tate Modern, naar het Science Museum en en ik wil nog minstens 1 keer naar de bioscoop. Waarom heb ik niet gewoon een week geboekt.

The Girl absolutely loves London. Het wordt serieus nu. Seriously scary.

One thought to “London Live”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *