Mission Accomplished

Na mijn al te positieve kommentaar over de Tube gisteren, ging het vandaag mis. Een deel van de Central Line viel uit, en de Central Line was de lijn naar de BBC television studios. Er werden bussen in gezet, maar in plaats van een stop naast de studios werd het een stop er ver vandaan. En een stop veel te laat, ik heb nog geprobeerd het te vinden, maar toen ik het, al een half uur te laat voor het begin van de rondleiding nog niet kon vinden gaf ik het op. Zie hier het nadeel van het van tevoren betalen van een toegangskaartje.

Maar na een erg goede dag gisteren was dit niet genoeg om mijn weekend te verpesten. In plaats daarvan ging ik door naar Covent Garden, wat ik een van de gezelligste gebieden vond tot nu toe. En bezocht het Theatre Museum (2 minuten want het was errug saai) en verstopte mijn kaart voor S. die volgende week in London is. De kaart ligt onder een dikke stapel boeken (de saaiste die ik kon vinden) in de shop, en ik ben benieuwd of ie er nog ligt volgende week.

Ik zag ook Wallace & Grommit, en die is erg aan te bevelen. Erg grappig en prachtig gemaakt, geschikt voor alle leeftijden. Ik zag hem in the Empire bioscoop op Leicester Square, waar normaalgesproken de rode loper film premiere evenementen plaatsvinden. Vandaag was het er rustig, maar grote sterren hebben voor mij de trappen van het theater betreden. Ik vond hier ook het beste aanbod voor filmfreaks : betaal 40 gulden per maand, en zie alle films die je wilt zien. Dat kan ze wel eens geld gaan kosten binnenkort.

Vermaakt u zich nog een beetje ?

5 thoughts to “Mission Accomplished”

  1. Of ik me vermaak? Ja hoor. Gisteren London Calling, eergisteren ook. Dag ervoor Max?mo Park, Black Rebel Motorcycle Club, Gliss en 2nd Place Driver. Dag d??rvoor Oasis. Dag daar weer voor Natalie Imbruglia en de dag daarvoor White Stripes. Wat er verder nog was ben ik vergeten :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *