CU London

Voor je het weet is het zondag en ben je zo langzamerhand op weg naar het vliegveld. Het regent.

Ik bezocht het Science Museum, een gigantisch museum wat je niet in 2 uur kunt zien, en dus moet ik een keer terug. Maar wel de moeite waard, vooral voor nerds en wetenschap geinteresseerden. Ik moet echt verder gaan lezen in Bill Brysons a History About Nearly Everything. Als bonus was er uitverkoop in Hitchhikers Guide rotzooi, dus het t-shirt met ” WannaSeeMySpaceship” gaat mee terug naar Denemarken. (Een handdoek had ik natuurlijk bij me Yak!) Erg jammer dat de Hitchhikers Exhibition al gesloten was.

Ik tubede door naar Tate Modern voor een trip naar het Restaurant ( at the end of the Universe), maar op de 1. etage sloeg de vermoeidheid toe. Ik haalde het niet, liep in plaats daarvan de mooie Millenium Bridge over, terug naar het metrostation en Picadilly Circus. Hier gebruikte ik mijn laatste ponden aan een Empire blad en wat kaarten. En een boek : How to Write A Filmscript in 21 Days. Niet dat ik ooit een script ga schrijven, of misschien wel, maar dat script blijft achter gesloten deuren. Maar het boek is erg inspirerend.

Ik had nog zoveel andere boeken kunnen kopen, maar hield me in. Eerst maar eens opruimen in mijn huidige boekenkast. Ik kocht geen enkele film. DVD’s online kopen is goedkoper, en de wat mindere mainstream Bill films waren niet te vinden.

En dus ben ik zo langzamerhand op weg naar het vliegveld. Weg van de stad die mij wel aanstaat. De queue cultuur, de metro, de beleefdheid, de tientallen bioscopen, de tientallen theaters en de duizenden andere mogelijkheden. Ik moet binnenkort eens met mijn bank gaan praten.

CU London. Nee, CU soon London.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *