Wallace & Gromit – The Curse of the Were-Rabbit (9/10)

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005)Wallace & Gromit is een van de grappigste familiefilms dit jaar. En bedenk wat een werk het moet zijn geweest om deze film te maken ! Als je goed kijkt kun je de vingerafdrukken van de makers zien op het kleigezicht van Wallace of de snoet van Gromit. En naast de 2 hoofdpersonen komen er ook een heleboel erg snoezige konijntjes in voor.

Het verhaal is geschikt voor alle leeftijden, het zit vol met humor, en de nietszeggende Gromit steelt wat mij betreft de show, en afgezien van dat is hij natuurlijk ook de meest intelligente van de 2.

Bonus : Ralph Fiennes doet een van de stemmen !

Oordeel : Zien ! (9/10)

5 thoughts to “Wallace & Gromit – The Curse of the Were-Rabbit (9/10)”

  1. Nou alle leeftijden… die vierjarige van mij heeft toch een paar dagen last gehad van een reuzekonijn achter zijn deur. Maar sinds ik die uit het raam gegooid heb is dat over :-)

  2. Meen je dat nou ? Ik heb hem net aanbevolen aan mijn 5 jarige nichtje, zo eng was ie toch niet ? En wat betreft reuzekonijnen – je kunt ze gewoon bellen h?, Antipesto :-)

  3. Prachtig gemaakt. Maar grappig? Mwah. Alleen de scene met de bulldog die zijn huishoudportmonnee met geborduurde bloemetjes trekt…echt brullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *