15 minutes

Toch is het apart als je na bijna 4 jaar website (vrijetijds) werk, de naam van je website op de cd hoes van je helden ziet staan. Het is nooit mijn doel geweest om zover te komen, ik deed de website omdat ik het leuk vond. Maar het is een soort van erkenning. (het is een constatering, ik vis niet naar Zo cool zeg commentaartjes).

Het is in deze periode ook hard werken. Te hard naar mijn mening. Het is druk, het bezoek op de website is geexplodeerd van 500 naar unieke 1000 bezoekers per dag, de nieuwe fanklub leden stromen binnen, en plotseling ben je daar dan verantwoordelijk voor. Moeten er bladen gemaakt worden, t-shirts besteld, leden geregistreerd, mails beantwoord, nieuws geupdate en ga zo maar door. Het is bijna een fulltime job op dit moment, een fulltime job naast mijn normale fulltime job, en een job die al mijn vrije tijd vreet. En nu mag het niet meer, nu moet het, en dat maakt het toch minder leuk.

En ondanks dat de nieuwe cd misschien wel de beste sinds jaren is, de muziek en kranten pers geen superlatieven genoeg kunnen vinden, de barometer door gepaste trots even kortstondig ietsje naar beneden ging (maar nu gewoon weer op 100% staat), ben ik vastberaden. Het wordt een vaarwel. En ik kan bijna niet wachten, al is het eng.

Waar wacht ik op ? Op wat praktische afspraken met mijn bank en advokaat, ik zal u er verder niet mee vermoeien, maar dat moet in orde gemaakt zijn voor ik mijn appartement kan verhuren. Ik hoop tenminste dat het in orde komt, anders worden de zaken wat ingewikkelder, maar niet onmogelijk.

Voorlopige planning : huidige baan opzeggen in januari. En met een maand opzegtermijn wordt dat een laatste werkdag ergens in februari. Als de zaken sneller gaan misschien al opzeggen in december. I feel it in my fingers …

9 thoughts to “15 minutes”

  1. wooooooooooooooohoooooooooooooooooo! go girl! letterlijk dus! Die CD hoes is gaaf, maar ik krijg het gevoel dat die grote stap veel meer impact heeft op je! :-)

  2. Nee Yak dat mag je niet :-) Dat is nl. ook het zwakke punt in mijn plan. Maar het is praktisch gezien onmogelijk om hiervandaan daar een baan te vinden, dus vandaar dat het redelijk eng is ja. Erg eng zelf. Dus niet teveel van dit soort commentaartjes want dan wordt ik echt bang. :-)

  3. Laten we het hopen. Maar konkreet gezien – wat is het ergste dat er kan gebeuren ? Het kan mis gaan, dat overleef ik dan ook wel weer.

    To dare is to lose one’s footing momentarily. To not dare is to lose oneself. ~Soren Kierkegaard

  4. Hey, je hebt een gigantisch netwerk (je eigen fanclub!!) dat je misschien kan helpen aan werk te Ginder. Mail me ff om aan te geven waar Ginder precies is en wat je zoekt. Je weet maar nooit …

  5. Ieder vogeltje moet op een zeker moment uit het nest springen om vervolgens haar vleugels te spreiden. Om er maar even wat pathetic poetry tegenaan te gooien…

    Heel Veel Succes en gefeli met de naamsvermelding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *