100 things revisited

Ik bladerde wat rond in mijn archieven, en vond daar mijn oude lijstje met 100 things, van ongeveer 3 jaar geleden. (Ik vond daar ook mijn allereerste weblogarchieven, en mijn allereerste postje, die was van 01. september 2001 en een paar dagen later een postje over dat ik naar mijn 9. tv-2 koncert ging, ik ga de 90 misschien nog wel halen begin volgend jaar. Natuurlijk begon ik op blogspot. Wie deed dat niet.)

Maar daar gaat het nu niet over, het gaat over mijn 100 things lijst. “Slechts” 3 jaar oud.

12. The last cd I bought : På Kanten Af Småt Brændbart – tv-2
De laatste cd die ik net gekocht heb is de nieuwe tv-2. Maar ik koop zelden cd’s meer moet ik toegeven. Het is lang geleden dat ik mijn stereoinstallatie aan heb gehad, iTunes daarentegen staat bijna altijd aan.

18. I would really like to visit Bornholm and Greenland one day
Done that !

19. Every year around NewYear,I decide if I take another year – in Denmark
Dit jaar was ik wat vroeger. En het wordt waarschijnlijk een nee.

26. I have no idea where I’ll be 10 years from now, or 5 years from now. 1 year from now you ask me ? Uhhmmm ….
Klopt nog steeds, al denk ik dat ik wel weet waar ik over een jaar ben. Denk ik. Misschien. Ik hoop het. Ik hoop het echt.

28. I find Århus the worlds best city to live in, with forrest, sea and beach
Uhm, well, tja – wat zal ik er eens van zeggen. Het is nog steeds een leuke stad, maar er zijn andere steden in beeld nu.

38. I don’t own any DVD’s
Ha ! Het ging pas echt mis na The Girl In The Cafe. Ik heb er een aantal met Kevin (Spacey), ziekelijk veel met Bill (20?), een aantal goede deense kwaliteitsfilms als Festen, Bænken en Arven en een aantal klassiekers als Love Actually, Notting Hill, Pretty Woman en Good Will Hunting.
Maar films hoor je nog steeds in de bioscoop te zien, en dat doe ik dan ook, vaak.

76. I have had a homepage since 1995, at this moment I have 2 weblogs, a tv-2 fanside and some smaller projects.
Sinds 1995 – ik weet nog hoe ik die met Frontpage in elkaar gehacked heb, en ook dat het adres iets was met www.geocities.com/tropics/9966/ of zoiets. Old School ! Op dit moment heb ik nog steeds de tv-2 fansite, en 2 weblogs. De smaller projects, geen idee meer wat dat was, maar die heb ik niet meer. Niet op het internet in ieder geval !

85. I haven’t got a single gray hair yet, but really do like it with men, especially with poetic songwriters from Århus, it makes them look so intelligent.
Ja dat kan ik nu dus niet meer zeggen. Dat met dat grijze haar. De rest klopt nog wel, en geldt ook voor english actors from London.

88. My left ear is running on a 25% less level, this will be solved by an operation in (2003/2004)
Ik ben inmiddels geupgrade !

Misschien moet ik weer eens een nieuw lijstje maken, al was het alleen maar om er hartelijk om te kunnen lachen over 3 jaar.

One thought to “100 things revisited”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *